BANSKO
Cene boravka


FILIP TRAVEL
Beograd, Beogradska 60
reservation@filip.rs
tel. 011/ 2424 980   fax: 011/
2424 990

Cenovnik 2011

Plana tours - skijanje u Bugarskoj PLANA TOURS
Beograd, Knez Mihailova br.21/II
officebg@planatours.rs  
tel: 011/2621-080, 2622-036

Cenovnik 2011

ODEON world travel
Beograd, Kneza Miloša 95
office@odeontravel.rs
tel. 011/ 366 0 222  fax: 011/ 366 0 225

Cenovnik 2011

SUPERNOVA TRAVEL
Beograd, Makedonska 34/I
office@supernovatravel.rs
tel. 011/ 3373 183  fax: 011/ 3035 144  mob: 065/ 8874 782, 063/8874782


Cenovnik 2011


Eurojet - travel company

EUROJET travel company
Beograd, Vuka Karadžića br.9,
 office@eurojet.rs
tel. 011/ 3284 383     fax. 011/ 3
284 393


Cenovnik 2011


DUGA travel
Beograd, Ivana Đaje br.3,
 duga90@ptt.rs
tel. 011/ 3085 350     fax. 011/ 3
086 255


Cenovnik 2011


SKI  PASS - BANSKO 2011.
BANSKO
SKI PASS 2011

 
 Ski mape...

Usluge

Odrasli za 6 dana

Deca 7-12 god. za 6 dana

SKI PASS 24.12-10.01.11

160 eur

93 eur

SKI PASS 11.01-31.03.11

144 eur

85 eur

SKI PASS + najam skija i štapova

175 eur

109 eur

SKI PASS + najam skija, štapova i cipela

199 eur

122 eur

SKI PASS + ski škola u grupi 4 sata dnevno

210 eur

135 eur

SKI PASS + najam snowboard-a

198 eur

/

SKI PASS + najam snowboard-a i čizama

244 eur

/

SKI PASS + škola za snowboard
u grupi 3 dana po 2 sata dnevno

197 eur

/

SKI PASS + ski škola u grupi 4 sata dnevno+
najam skija, štapova i cipela

239 eur

157 eur

Detaljnije o cenama ski-passa: www.banskoliftpass.com


HOTELI U PONUDI
Hotel KEMPINSKI GRAND ARENA ****
     Najnoviji objekat iz poznatog i prestižnog lanca hotela Kempinski. Nalazi se u samom podnožju planine Pirin pored gondole. Hotel je otvoren u Oktobru 2005. godine. Predstavlja skup od pet zgrada koje su medjusobno povezane čineči jednu celinu. Izuzetan ambijent po svom uredjenju i opremi. Hotel ima sopstveni parking.
     Raspolaže dvokrevetnim sobama (150) , klasicnim apartmanim, studiima  i luksuznim apartamanima. Sve sobe su prostrane sa mogucnoscu dodatnog lezaja na rasklapanje i opremljene su sa SAT TV, telefonom, mini barom, kupatilom sa kadom i tus kabinom, WC-om, sefom i velikim balkonom.
     Apartmani se sastoje od dve prostorije koje su fizički odvojene. Jednu prostoriju čini spavaća soba sa dva ležaja, a drugu velika dnevna soba sa garniturom za sedenje. Svaki apartman ima SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo sa kadom i tuš kabinom kao i saunom i velikim balkonom.
     Studia su po kvadraturi manja od apartmana i takodje se sastoje od spavaće sobe i dnevne sobe sa garniturom za sedenje. Prostorije nisu fizički odvojene, čine jednu celinu. Studia su opremljena sa SAT TV, mini barom, telefonom, velikim kupatilom sa kadom i tuš kabinom, sefom i velikim balkonom.
     U sastavu hotela je ski garderoba, ski servis, zatvoren bazen, jacuzzi, otvoren bazen sa temperaturom vode 40 stepeni, sauna, masaža, snežna soba, dečiji klub, baby siter servis koji je na raspolaganju 24 sata i Wellnes program jedinstveni na Balkanu. Pored kvalitetnog servisa i smeštaja hotel nudi rekreativni program sa upotrebom teniskih terena i fitnesa. Sadržaj hotela je uključen u cenu smeštaja. Doručak – švedski sto
 
Hotel PIRIN ****
    
Moderan hotel, renoviran tokom 2003. godine sada predstavlja odličan izbor za zimski odmor. U sastavu hotela su dvokrevetne sobe sa kupatilom, sat.TV programom, direktnom telefonskom linijom, mini barom, terasom... a zatim i loby bar, restoran, mehana, noćni klub, pokriveni bazen, fitnes, solarium, sauna, pokriveno tenis igralište, Internet soba, Ski depo, parking... Room servis do 22.30. Lepo, zar ne? Obroci se služe po principu švedskog stola... Shuttle bus do skijališta se posebno plaća a do gondole je uključen u cenu ski passa.
      www.hotelpirin.bansko.bg
Hotel BANSKO ****
    
U mirnom delu, pet stotina metara udaljen od početne stanice gondole odiše mirom i spokojstvom. Lepe, svetle dvokrevetne sobe sa kupatilom, fenom za kosu, sat.TV programom, mini barom, telefonom... U sastavu hotela su i loby bar, restoran, mehana, zatvoreni bazen, sauna, fitnes, Internet soba. Obroci se služe po principu švedskog stola. Dobar izbor za one koji vole dobar servis i mirnu, prijatnu atmosferu posle skijanja... Shuttle bus do skijališta se posebno plaća a do gondole je uključen u cenu ski passa
    
www.hotelbansko.bansko.bg
Hotel STRAZITE ***
    
Ovaj lepi hotel, jedan od najboljih u Banskom, predstavlja odličan izbor za zimski odmor. U sastavu hotela su dvokrevetne sobe sa kupatilom, sat.TV programom, telefonom, mini barom... i još restoran, loby bar, diskoteka, pokriveni bazen, jakuzi, fitnes centar, solarijum, kuglana, Internet soba, čuvani parking... trgovački centar, galerije narodnog stvaralaštva, banka, pošta, menjačnice... Od početne stanice gondole je udaljen 150m. Obroci se služe po principu švedskog stola u malom hotelskom restoranu.
Hotel KAROL ***
    
Prijatan, topao hotel, izgrađen u centru Banskog,u potpunosti sledi starobugarski stil gradnje. Restoran (mehana) je dekorisan u tipičnom starinskom stilu sa kaminom iz koga se širi prijatna toplota. Posle skijanja, u večernjim satima uz akustičnu muziku, odličnu hranu i dobar servis provešćete nezaboravne trenutke opuštanja. Sobe su opremljene SAT-TV programom, telefonom,frižiderom i minibarom. Na raspolaganju su i fitnes centar, bilijar sala, sauna.
     Shuttle bus do skijališta besprekorno funkcioniše.
     www.bansko.bg/goto/karol
Hotel RODINA ***
    
U samom centru gradića je smešten ovaj prijatni, novi hotel koji u svom sastavu ima udobno nameštene dvokrevetne sobe. Svaka je sa kupatilom, mini barom, sat.TV programom i telefonom. U sastavu hotela je i restoran, bar i vrlo lep kafe. Obroci se služe po principu švedskog stola. Shuttle bus (ukoliko ga koristite) do skijališta besprekorno funkcioniše.
Hotel VIHREN ***
    
Moderan, novosagrađeni hotel u centralnom delu Banskog u potpunosti zadovoljava visok standard kvaliteta. Sobe su opremljene modernim nameštajem, SAT-TV programom, telefonom, kupatilom. Restoran sa kaminom, noćni klub, kafeteria sa kompjuterskim igrama, fitnes centar, sauna, podzemna garaža, ski depo... omogućuju gostima ugodan boravak a lokacija u centru grada i prijatne šetnje posle skijanja.
     Shuttle bus do skijališta besprekorno funkcioniše.
Hotel SVETI GEORGI ***
    
Mali, nov hotel lociran u centru grada u tihoj ulici i pet stotina metara udaljen od početne stanice gondole. Odiše prijatnom domaćom atmosferom. U sastavu hotela su dvokrevetne i trokrevetne soba, svaka sa kupatilom, sat.TV programom, mini barom. U sastavu hotela su još i sauna, zimska bašta sa otvorenim roštiljem, restoran-mehana. Ishrana je po porudžbini iz bogatog menia bugarske i internacionalne kuhinja. Divna, topla domaća atmosfera krasi ovaj hotelčić.
Hotel OLIMP ***
    
Pristupačan mladim ljudima. Nekoliko minuta hoda od centra Banskog. Sobe sa kupatilom, televizorom, telefonom i terasom. U sastavu hotela: restoran, bar, fitnes, ski garderoba.
Hotel HOLIDAY GROUP
Kategorija : * * *
Mesto : Bansko
Lokacija :
Na samom ulazu u Bansko, na padinama planine Pirin nalazi se ovaj mali jedinstveni hotel tipičnog bugarskog stila.
Kapacitet : 14 komfornih soba, 8 prostranih studija sa balkonom (neki sa kaminom). Svaka soba u svom sastavu ima TWC, telefon, mini-bar.
Sadržaj : Gostima hotela na raspolaganju su restoran, lobby bar, sauna, masaža, skijašnica.
 
Hotel BOŽUR
Kategorija : * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Potpuno nov hotel, otvoren u decembru 2005. godine, nalazi se u mirnom delu Banskog, na oko 500 metara od centra i oko jednog kilometra od početne stanice gondole.
Kapacitet : Hotel raspolaže sa 24 moderno opremljenih soba i apartmana. Svaka soba ima kupatilo, SAT-TV, mini bar, telefon.
Sadržaj : Gostima hotela na raspolaganju su lobby bar, restoran, sauna, noćni klub, sala za konferencije, taverna, fitness, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, zatvoreni bazen i parking.
 
Hotel SNOWPLOUGH
Kategorija : * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Apartmani se nalaze u mirnoj ulici, desetak minuta hoda do gondole. Centar starog grada sa svim atrakcijama, restoranima i barovima udaljen je samo 5 minuta hoda.
Kapacitet : Hotel raspolaže sa apartmanima za dve, tri, četiri, pet I šest osoba. Apartmani su opremeljeni sa: SAT-TV, kompletno opremljenom kuhinjom I TWC – om I balkonom.
Sadržaj : . Apartmani za četiri osobe sastoje se od spavaće sobe sa dva ležaja i dnevnog boravka u kome se nalazi ležaj na razvlačenje (sofa). Apartmani za šest osoba sastoje se od dve odvojene spavaće sobe sa po dva klasična ležaja i ležajem na razvlačenje u dnevnoj sobi (sofa). Usluga je na bazi najma apartmana.
 

Hotel BOŽURLAND
Kategorija : * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Apartmansko naselje Božurland nalazi se u mirnom delu Banskog, neposredno pored hotela Božur.
Kapacitet : Apartmani su sa jednom (2+2) ili dve (4+2) spavaće sobe, dnevnim boravkom sa kompletno opremljenim kuhinjskim delom, TWC i SAT-TV. Apartmani sa dve spavaće sobe (4+2) imaju odvojeno kupatilo i WC.
Sadržaj : Gostima su na raspolaganju zatvoreni bazen, jacuzzi, fitness, sauna, parno kupatilo – uključeno u cenu.
  

Hotel MONT BLANC
Kategorija : * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Apartmani se nalaze u severnom delu Banskog, u blizini gondole i centra grada.
Kapacitet : Hotel ima 29 apartmana različite strukture.
Sadržaj : Svaki apartman ima kupatilo (TWC) sa fenom, kuhinjski deo, jednu (1/2+2) ili dve spavaće sobe (1/4+2) sa po dva ležaja, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje (sofa) za dve osobe, mini bar, SAT TV, DVD player, centralno grejanje.
Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – švedski sto.
Napomena : Za goste hotela obezbeđen je besplatan mini bus prevoz do gondole.
 
Hotel ORPHEY
Kategorija : * * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Nalazi se u centru Banskog.
Kapacitet : Hotel raspolaže sa 25 standardnih, 18 soba tipa “lux”, 11 porodičnih soba i 16 apartmana. Svaka soba ima TWC sa fenom, SAT-TV, mini bar, telefon, balkon.
Sadržaj : Gostima hotela na raspolaganju su zatvoreni bazen, jacuzzi, parno kupatilo, sportski centar (fitness, stoni tenis), dnevni boravak za decu, sala za konferencije i biznis centar, wireless internet, restoran i restoran u nacionalnom stilu (mehana), bar i noćni bar.
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).
Napomena : Za goste hotela obezbeđen je besplatan mini bus prevoz do početne stanice gondole
 

Hotel MOUNTAIN PARADISE, apartmanski kompleks 1, 2, 3
Kategorija : * * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Mountain Paradise 1 i 2 su hoteli apartmanskog tipa, otvoreni za sezonu 2006. – 2007. Nalaze se 300 metara od početne stanice gondole. Mountain Paradise 3 je potpuno nov hotel otvoren za sezonu 2007. – 2008. i nalazi se 200 metara od početne stanice gondole, a nedaleko od Mountain Paradise 1 i 2.
Kapacitet : Studiji (0+2), Mountain Paradise 1, 2, u svom sastavu imaju opremljen kuhinjski box, dnevni boravak sa sofom, SAT-TV, TWC, balkon, internet konekcija. Apartmani (1/2+2) imaju spavaću sobu, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju, TWC, SAT-TV, telefon, kamin (u M.P. 1), balkon, internet konekcija. Veliki apartmani (4+2) se sastoje od dve spavaće sobe, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo i WC, SAT-TV, telefon, balkon, internet konekcija. Svaki studio u Mountain Paradise 3 ima kompletno opremljen kuhinjski box, spavaći deo, SAT-TV, kupatilo (TWC).
Sadržaj : Gostima hotela Mountain Paradise 1, 2, 3 na raspolaganju su restorani, lobby bar, sef, skijašnica, menjačnica, dnevni boravak za decu sa babysitting službom, kompjuterski centar, konferencijska sala, podzemna garaža, zatvoreni bazen, spa centar (aroma terapija, parno kupatilo, sauna, jacuzzi), fitness, masaža.. Gosti hotela Mountain Paradise 2 koriste ishranu i bazen Mountain Paradise 1 koji se nalazi neposredno pored Mountain Paradise 2.
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).
Napomena : Za goste hotela obezbeđen je besplatan mini bus prevoz do početne stanice gondole
 

Hotel NARCIS
Kategorija : * * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Nalazi se u severnom delu Banskog u blizini gondole.
Kapacitet : Hotel ima 24 sobe i veći broj studija i apartmana. Svaka soba ima kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, balkon.
Sadržaj : Studiji i apartmani imaju kuhinjski deo (rerna, mikrotalasna, aparat za kafu…) i kamin. Studio 1/2 ima dva klasična ležaja. Apartman 1/2+2 ima dnevnu boravak u kojoj je ležaj na razvlačenje (trosed) i fotelja na razvlačenje i spavaću sobu sa dva klasična ležaja. Apartman 1/4+2 ima dnevni boravak u kome se nalaze su dve fotelje i trosed na razvlačenje i dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima. Gostima hotela na raspolaganju su recepcija, restorani, lobi bar, sef, skijašnica, sauna, fitnes centar, solarijum, Spa & Wellness centar, masaža, jacuzzi, tursko kupatilo, zatvoreni bazen.
Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – švedski sto.
Napomena : Cena uključuje korišćenje bazena, parnog kupatila, fitnesa, jacuzzi – ja. Za goste hotela obezbeđen je besplatan mini bus prevoz do gondole.
 

Hotel LION
Kategorija : * * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Nalazi se blizu početne stanice gondole u mirnom delu Banskog.
Kapacitet : Hotel ima 167 dvokrevetnih soba, 16 family soba i 8 apartmana.
Sadržaj : Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fen, TV, radio, mini bar i telefon.Gostima hotela na raspolaganju su restoran, mehana, noćni klub, lobby bar, sala za konferencije, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, masaže, fitness, solarijum, jacuzzi, bilijar, parking.
Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – švedki sto, za sedam noći po osobi.
Napomena : Cena uključuje mini bus prevoz do početne stanice gondole, upotrebu bazena, saune, parnog kupatila i jacuzzi.
 
Hotel GARDENIA
Kategorija : * * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Nalazi se u centru Banskog.
Kapacitet : Hotel ima 89 soba, od kojih je 79 dvokrevetnih, 4 jednokrevetne, 5 luksuznih soba i jedan apartman.
Sadržaj : Svaka soba ima TWC, mini bar, klima uredjaj, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju su lobby bar, restoran, mehana Kukeri, skijašnica, soba za prtljag, prodavnica, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, fitness, jacuzzi, masaža..
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto) po osobi za sedam noćenja.
Napomena : Cena uključuje minibus prevoz do gondole, korišćenje skijašnice, bazena, saune, fitness i jacuzzi.
  
Hotel SUNRISE
Kategorija : * * * *
Mesto : Bansko
Lokacija : Nalazi se u blizini početne stanice gondole, pored hotela Mountain Paradise 3.
Kapacitet : . Hotelski kompleks raspolaže sa 81 apartmanom različite veličine i strukture, sa zadivljujućim pogledom na planine Rila i Pirin.Svi apartmani imaju TWC, TV, telefon, internet, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinjski deo, frižider i aspirator. Apartman 1/2 + 2 ima spavaću sobu sa dva klasična ležaja i dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje (sofa), kompletno opremljenu kuhinju. Apartman 1/4 + 2 ima dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i ležajem na razvlačenje (sofa) i dve spavaće sobe u kojoj se nalaze dva klasična ležaja. Apartman 1/5 + 2 je na dva nivoa (tip A). U donjem nivou nalazi se dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje (trosed), kompletno opremljena kuhinja i kupatilo. Gornji nivo se sastoji od dve spavaće sobe sa dva klasična ležaja, od kojih jedna ima i ležaj na razvlačenje (sofa) i toalet. Apartmani 1/2+2 (tip B) su na dva nivoa i imaju spavaću sobu sa dva klasična ležaja (gornji nivo), dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje i opremljenu kuhinju.
Sadržaj : Gostima hotela na raspolaganju su skijašnica, sala za konferencije, restoran, dobro opremljen spa centar sa bazenom, soba za prtljag, 1500 m2 uređenog parka – bašte sa roštiljem, podzemna garaža itd.
Usluga : Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).
Napomena : Cena uključuje korišćenje bazena, fitness-a, parnog kupatila i mini bus prevoz do gondole.
 
Hotel MAVRIKOVA KUĆA
Kategorija : * * +
Mesto : Bansko
Lokacija : Mali porodičan hotel nalazi se blizu centra Banskog.
Kapacitet : Hotel je podeljen u dva bloka sa sobama tipa standard i sobama tipa “lux”. Sve sobe imaju TWC, SAT-TV. Većina soba je sa balkonom.
Sadržaj : Gostima hotela na raspolaganju su restoran – mehana u nacionalnom stilu, sauna i skijašnica.
Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (meni).
Napomena : Za goste hotela obezbeđen je mini – bus prevoz do gondole (doplaćuje se).
FLORIMONT CASINO AN SPA 4*
Lokacija: Nov hotel, otvoren 2008 god. Nalazi se na samom ulasku u Bansko, od gondole je udaljen 2km do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.
Sobe: Izuzetno moderno opremljene. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar i balkon. Studiji i apartmani u svom sastavu imaju i kuhinju sa trpezarijskim stolom.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, hotel ima lobi bar, diskoteku,deciji mini klub i internet kafe.. Gostima su na raspolaganju bazen, fitness centar, kao i "spa centar" koji u svom sastavu ima saunu, solarijum, đakuzi, sobe za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.
Tel: +359 749 80 000
www.florimont.bg
PERUN LODGE 4*
Lokacija: Jedan je od najnovijih i najluksuznijih hotela u Banskom. Ovaj hotel, otvoren 2008 god. udaljen je 800 m od centra. Do gondole koja je udaljena 350 m  organizovan je prevoz hotelskim mini busom.
Sobe: Svi studiji i apartmani imaju kupatlo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, kuhinju, mini bar i balkon.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, hotel ima lobi bar, prodavnicu,  bazen, fitness centar i "spa centar" u čijem su satavu sauna, solarijum, đakuzi i sobe za masažu. Hotel ima garažu i skijašnicu sa grejačima.
Tel: +359 749 86 200
www.perunlodge.com
SV. IVAN RILSKI 4*
Lokacija: Izuzetno prijatan i dobro opremljen hotel. Nalazi se 800 m od centra, i isto toliko je udaljen  od gondole, do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.
Sobe: Sve sobe su komforne i moderno opremljene. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, internet priključak, sef, mini bar i balkon.
Hotelski sadržaj: Hotel ima 2 restorana, lobi bar, vinariju, prodavnicu, stolove za bilijar i stoni tenis. Gosti mogu da koristite bazen, fitnes centar, kao i usluge "spa centra" koji obuhvata nekoliko sauna, parno kupatilo, solarijum i sobe za masažu. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.
Tel: +359 28 199 199
www.saintivanrilski.com
TAMPLIER 4*
Lokacija: Hotel neobične arhitekture, uređen u stilu vitezova Templara. Idealno je lociran , 500 m od centra grada, a od gondole je udaljen 200 m.
Sobe: Sve sobe su prostrane i udobne. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar i balkon. Apartmani u svom sastavu imaju spavaću i dnevnu sobu, kao i kuhinju, sa osnovnim priborom i posudjem.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, u kom se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, lobi bar, internet kafe, stolove za stoni tenis i dečiji mini klub. Gosti mogu da koriste bazen, fitnes, kao i "spa centar" sa saunom, đakuzijem i sobama za masažu. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu sa grejačima.
Tel: +359 749 86 790
www.tamplier.com
KATARINO SPA 4*
Lokacija: Ovaj predivan kompleks udaljen je 12 km od Banskog, do kojeg je organizovan prevoz hotelskim mini busom.
Sobe: 139 soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon i mini bar. Lux sobe su vece kvadrature i pogodne za porodicni boravak. Pored hotela su lepo opremljeni bungalovi koji se sastoje od dve spavace sobe i dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, hotel ima bar, internet kafe, kozmetički salon, menjačnicu i noćni klub. Hotel je poznat po „spa centru“ koji pored velikog izbora relaksacionih programa ima zatvoren i otvoren bazen, nekoliko sauna, tursko kupatilo, đakuzi i fitnes centar. Hotel ima parking i skijašnicu.
Tel: +359 747 89 600
www.hotelkatarino.com
 
LUCKY 4*
Lokacija: Otvoren u decembru 2007 god., ovaj luksuzan i moderan hotel nalazi se na ulazu u Bansko, od gondole je udaljen 2 km do koje je organizovan prevoz mini busom.
Sobe: 128 luksuzno opremljenih studija i apartmana, svi imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, „wireless internet“, sef i kompletno opremljenu mini kuhinju. Apartmani se sastoje od spavace sobe i dnevnog boravka u kojem se nalazi dvosed na razvlacenje.  De lux apartmani su vece kvadrature i u dnevnom boravku imaju trosed.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, lobi bar, internet kafe i piano bar. U sastavu hotela je spa i fitnes centar sa sa bazenom, saunama, turskim kupatilom, sobama za masazu i solarijumom. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.
Tel: +359 280 66 178
www.luckybansko.com

VIHREN PALACE 4*
Lokacija: Luksuzan hotel koji se sastoji od dve zgrade povezane toplim hodnikom, nalazi se 80 m od gondole i oko 800 m  od centra Banskog.
Sobe: 65 studija, 65 apartmana sa jednom spavaćom sobom i 9 apartmana sa dve spavaće sobe. Svi su  opremljeni kupatilom (tuš/wc), fenom, TV-om sa satelitskim programom, telefonom, mini barom i čajnom kuhinjom. Apartmani se sastoje od dnevnog boravka i jedne ili dve spavaće sobe.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran u kojem se služe nacionalni i internacionalni specijaliteti, lobi bar, kafeterija,taverna i dečiji mini klub. U sastavu hotela je i „spa centar“ sa bazenom, đakuzijem, saunom, turskim kupatilom, sobom za masažu i solarijumom. Hotel ima garažu, parking i skijašnicu.
Tel: +359 884 20  2090
www.vihrenpalace.com
www.vihrenresidence.com
STRAZHITE 4*
Lokacija: Potpuno renoviran hotel 2004 god. Nalazi se na samo 150 m od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini busom.
Sobe: Sve sobe su prostrane i udobne. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), , fen, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, mini bar i balkon.studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, internet priključak, sef, mini bar i balkon. Apartmani imaju jednu spavaću sobu, dnevni boravak i kuhinju.
Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je restoran, lobi bar, dečiji mini klub, internet kafe, sala za bilijar, kuglanje, stoni tenis. Gostima su na raspolaganju bazen, fitness centar, kao i  “spa centar” koji u svom sastavu ima saunu, sobu za masažu, đakuzi. Hotel ima besplatan parking i skijašnicu.
Tel: +359 885 370 298
   


NAZAD