PAMPOROVO
Cene boravka

(Cene su orjentacione. Više informacija u turističkim agencijama.)


Plana tours - skijanje u Bugarskoj PLANA TOURS
Beograd, Knez Mihailova br.21/II
officebg@planatours.rs  
tel: 011/2621-080, 2622-036


Cenovnik 2011

Hotel PERELIK ***
    
U centru Pamporova nalazi se ovaj sjajni hotel po kome je Ski Centar nadaleko poznat. U sastavu hotela su dvokrevetne sobe, svaka sa kupatilom, SAT-TV programom, radiom, telefonom, mini barom i terasom, restoran, kafe bar, diskoteka, noćni bar, sauna, solarijum, frizerski salon, zatvoreni bazen, fitnes centar, kuglana, shopping centar, apoteka, taverna, čuvani parking. Jednostavno rečeno, vrlo popularan hotel koji takvu popularnost zaslužuje jer je sve ono što možete poželeti na skijanju uvek dostupno uz sjajan odnos osoblja prema gostima. Ishrana je po principu švedskog stola.
Shuttle Bus do početne stanice uspinjače saobraća šest puta na dan i uz plaćen Ski Pass je besplatan.

 

Hotel SNEŽANKA***
U potpunosti renoviran, ovaj fantastični hotel svojom toplinom, opremljenošću i sadržajima zaslužuje sve reči hvale. Položaj u strogom centru mu samo pojačava rejting koji uživa kao jedan od najboljih hotela na Pamporovu. U sastavu hotela su dvokrevetne sobe, svaka sa kupatilom, SAT-TV programom, radiom, minibarom, telefonom. Restoran, taverna, loby bar, lift, diskoteka, menjačnica, fitnes centar, sauna, džakuzi, sala za masažu, odličan pokriveni bazen... samo upotpunjuju sliku koja ostaje dugo urezana u sećanju posetioca. Ishrana je po principu švedskog stola.
Shuttle Bus do početne stanice uspinjače saobraća šest puta na dan i uz plaćen Ski Pass je besplatan.

 

 Hotel PRESPA ***
    
Još jedan pravi planinski hotel u centralnoj zoni Ski Centra. U sastavu hotela su tople dvokrevetne sobe, svaka sa kupatilom, SAT-TV programom, radiom. Restoran, loby bar, diskoteka, taverna, shopping centar... upotpunjuju i obogaćuju ponudu ovog korektnog hotela. Ishrana je po principu švedskog stola.
Shuttle Bus do početne stanice uspinjače saobraća šest puta na dan i uz plaćen Ski Pass je besplatan.

 
Hotel ROŽEN **
    
Jedan skroman ali potpuno korektan planinski hotel u centralnoj zoni Ski Centra. U sastavu hotela su tople dvokrevetne sobe, svaka sa kupatilom. Restoran, loby bar, diskoteka, taverna, shopping centar... upotpunjuju i obogaćuju ponudu ovog korektnog hotela. Ishrana je po principu švedskog stola.
Shuttle Bus do početne stanice uspinjače saobraća šest puta na dan i uz plaćen Ski Pass je besplatan.

 

Hotel ORFEJ**
     
Korektan, skroman planinski hotel u čijem sastavu su dvokrevetne sobe, svaka sa kupatilom i terasom, restoran u kome se obroci služe po principu švedskog stola, taverna-mehana sa kaminom, loby bar, kafe bar. Ono što ga izdvaja od ostalih hotela je činjenica da je on jedini hotel na Pamporovu iz koga do početne stanice uspinjače skijaši i snouborderi dolaze bez da koriste Shuttle bus.

 Hotel MURGAVEC ***
    
Moderan hotel koji će zadovoljiti i najprobirljivije goste. Detaljno sređen, u svom sastavu sadrži dvokrevetne sobe sa kupatilom, sat.TV programom, telefonom, minibarom, terasam, fenom za kosu. U sastavu hotela su i još dva restorana, loby bar, Cosmos kafe na vrhu hotela, zatvoreni bazen, sauna, fitnes centar, šoping centar, menjačnica, kazino, piano bar, čuvani parking, ski škola i ski depo... i sjajan servis. Ishrana je po principu švedskog stola. Shuttle Bus do početne stanice uspinjače je uključen u cenu Ski Pass-a.
    
www.murgavets-bg.com


NAZAD