K O P A O N I K
CENE SMEŠTAJA -  ZIMA 2011/2012.

 

     08.08.2011          Izvor: Supernovatravel.rs

 

    

Ove godine, dosta ranije smo upoznati sa cenom ski-passa na Kopaoniku, a evo i prvih cenovnika za smeštaj za zimski sezonu 2011 / 2012. Zahvaljujući agenciji Supernovatravel iz Beograda, među prvima se upoznajemo sa cenama smeštaja na Kopaoniku u hotelima Grand i Angela, kao i najma apartmana u Konacima i LUX apartmanima u Konacima.  Za rezervacije do 15.09.2011. važi 15% popusta uz plaćanje depozita od 50%.,

 

Novo u ponudi su LUX apartmani Cosecha u krugu Konaka kao i Prezident VIP apartman u Vili Ivana na Kopaoniku.

Cene su izražene u EUR, protiv vrednost u dinarima.

 


   

CENOVNIK ZIMA 2011/2012.
POPUST 15% ZA REZERVACIJE DO 15.09.2011. uz 50% depozita

 

 

 

 

 

Detaljnije o cenama, popustima, nacinu plaćanja, rezervacije: 


 



     Za one koji zele nešto više, ove godine su u ponudi luksuzni apartmani Cosecha, koji se nalze u krugu Konaka, kao i luksuzni Predsednički VIP apartman u objektu Vila Ivana.

 

     Apartmanima Cosecha pogledajte više detalja na...
     Lokacija: u okviru apartmanskog naselja Konaci – Sunčani vrhovi (konak Maglić). Gosti se javljaju na recepciju hotela Angella radi preuzimanja ključeva.
Svaki studio/apartman ima čajnu kuhinju (sudopera, šolje, ravna ploča sa dve ringle, mini-frižider), kupatilo sa tuš kabinom, barski sto, stolice, plazma TV.
 



 

 

     Apartman u Vili Ivana

     Lokacija: Predsednički VIP apartman se nalazi u sklopu Vile Ivana na Kopaoniku, udaljen 300 metara od Sunčanih Vrhova.
     Opis: Apartman je potpuno nov, adaptiran i luksuzno opremljen. Nalazi se na visokom prizemlju sa pogledom na ulicu. U kuhinji i kupatilima je ugrađena najsavremenija oprema, modernog dizajna. Apartman je opremljen tako da može zadovoljiti potrebe i najprobirljivijih gostiju.
     Sadržaj: 5+1 app je veličine 165 m2, čine ga dnevni boravak, garderoba, malo i veliko kupatilo, tri spavaće sobe, deganžman, kuhinja sa trpezarijom i terasa.
     Kapacitet: 1-8 osoba

     Kako izgleda, pogledajte na sledećim slikama...



Detaljnije o cenama, popustima, nacinu plaćanja, rezervacije: 


NAZAD