KOPAONIK
Smeštajni objekti

Pogledajte CENE boravka u smestajnim objektima na Kopaoniku...

Hoteli  Apartmani Brzeće
Odmarališta

Planinarski
domovi

Privarni
 smeštaj
  Vikend naselje
"TRESKA"
 


Hoteli:

 • Hotel "Grand"

tel. 036/471-037
Moderan i konforan hotel "Grand" smešten je u samom središtu turističkog centra, u neposrednoj blizini ski liftova, sa predivnim panoramskim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Hotel je renoviran 2009 godine, luksuzno je opremljen i nudi visok nivo usluga svojim gostima kao i brojne sadržaje koji omogućavaju aktivan odmor i rekreaciju.
Hotel raspolaže sa 113 udobnih standardnih soba, 15 luksuznih superior soba, 25 family soba, 10 premium apartmana i 2 predsednička apartmana.


     Detaljnije  >>> 

  

 • Hotel "Angella"

Nalazi se u krugu Aparmanskog naselja Konaci "Sunčani vrhovi", nastao od konaka RAS i ZVEČAN. U ponudi ima potpuno renovirane sobe više kategorija. Hotel sa moderno opremljenim sobama, direktna povezanost sa kongresnim centrom
Sastoji se iz 15 jednokrevetnih soba, 106 dvokrevetnih soba, 6 apartmana, recepcija, wireless internet (uz doplatu), restoran Dancing, lobby & aperitiv bar, menjačnica, prodavnica One minute, skijašnica, otvoreni javni parking.
 
    Detaljnije  >>> 

 

 • Hotel "Klub A"

tel. 036/471-600
Hotel A kategorije, smešten u samom centru turističkog kompleksa, na 1750 m/nv, udaljen stotinak metara od nekoliko najbližih ski liftova. Raspolaže sobama i apartmanima sa kupatilom, frižiderom, telefonom, televizorom.
Ima dva restorana, tavernu, kafe bar, pokriven bazen sa saunom, sportsku salu, skijašnicu, ...
 
      Detaljnije  >>> 

 

 • Podsećanje na Hotel  BAČIŠTE 

Hotel je, na žalost, srušen u NATO bombardovanju, u noći između 5 i 6 maja 1999.

 

 • Hotel SREBRNAC

tel. 036/471-009
Usred raskošnog planinskog pejsaža, ovaj mirni hotel B kategorije, omiljeno je boravište obožavaoca Kopaonika i pravih skijaša. Prvenstveno je namenjen mladima i porodicama. Nalazi se pored žičara koje vode prema vrhu Gobelja.

 

 • Hotel "Olga Dedijer"

tel. 036/471-033
Moderan hotel izgradjen u planinskom stilu. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa, na nadmorskoj visini od 1.701 m. Ima 300 kreveta u komformnim sobama kao i restoran, aperitiv- bar, disco club, snack-bar, TV salon, teretanu i prodavnicu.
 
 
     Detaljnije  >>>

 

 • Hotel  "PUTNIK"

tel. 036/471-038
Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1650 m/nv. Udaljen 200 m od žičare br.1 Sunčana dolina. Hotel ima komforne dvo i trokrevetne sobe sa kupatilom i telefonom, društvene prostorije, dva restorana, prodavnicu, skijašnicu, veliku terasu za odmor i sunčanje, ...
 
      Detaljnije  >>> 

 

 • Hotel  "SREBRNA LISICA"   bivsi  "INVESTBANKA"

tel. 036/471-301
     Lociran oko 500 m od centra, neposredno uz žičaru br.3 Malo jezero na 1730m/nv. Kompleks 33 apartmana kapaciteta 140 ležaja, raznih veličina i struktura (od 2 do 5 osoba).
    
Hotel je renoviran za sezonu 2005, raspolaže sa 37 apartmana: dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorokrevetnih i 2 apartmana sa po 10 ležajeva. Apartmani imaju od 2 do 4 soba, kupatilo sa WC-om, televizor, telefon i mini bar. Svi apartmani su potpuno opremljeni malom kuhinjom, priborom za spremanje hrane i posudem.
     U objektu se nalazi velika recepcija, izuzetno opremljena kongrasna sala, restoran i skijašnica. Ispred je sopstveni parking.
 
     Detaljnije  >>>

 

 • Hotel  "JUGOBANKA"

tel. 036/471-040
Raspolaže sa 140 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (svaka soba poseduje pomoćni ležaj). Sve sobe imaju TWC, satTV i telefon. Hotel ima dva odvojena restorana, TV salu, bilijar salu, kafe bar, ski servis, skijašnicu, veliku terasu za sunčanje, sopstveni parking. Lociran je pored polazne stanice jednosed žičare br.4 -Pančić.
  
      Detaljnije  >>>

 

Vrh strane  ^


Apartmani:

 • Apartmansko naselje KONACI   "Suncani vrhovi"

tel. 036/471-977
Ovo apartmansko naselje je središte turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Šest međusobno povezanih konaka, izgrađenih u stilu starih manastirskih konaka, polukružno zatvaraju središnji uređeni trg koji je centar društvenog života celokupnog turističkog naselja.
Ovo naselje ima 111 apartmana različite strukture, recepcija, wireless internet, pansionski restoran Dancing, skijašnica, usluga ski rental-a, otvoreni parking.

 
 
     Detaljnije  >>>

 

 • Apartmani "JAT"

  tel.036/471-012    
  Nalaze se u samom centru turističkog kompleksa, u neposrednoj blizini glavnih žičara. Na raspolaganju je 143 apartmana sa ukupno 530 ležaja. Može se odabrati apartman sa jednim do sedam kreveta.
   
   
       Detaljnije  >>>

 

 • Apartmansko naselje  "Nebeska Stolica 1 i 2"

tel.036/471-247
Nalaze se u neposrednoj blizini hotela "Grand" na samoj stazi " Pajino Preslo"(Mašinac). Objekat ima 35 savremeno opremljenih apartmana različite strukture, za boravak 2 - 6 osoba i skijašnicu sa boksovima za smeštaj ski opreme. Enterijer je urađen u hrastovom masivu. Svaki apartman ima telefon, radio i TV. Kuhinja je opremljena fružiderom, štednjakom, rernom i kvalitetnim posuđem. Kupatila su opremljena sanitarijama i keramikom vrhunskog kvaliteta.
 
 
Nebeska stolica 1 - Detaljnije  >>>
 Nebeska stolica 2 - Detaljnije  >>>

 

 • Apartmansko naselje  "Nebeska Stolica 3"

    Potputno novi objekat sa 32 studija / apartmana, otvoren u decembru 2009. godine. Objekat je izgrađen prema pravilima moderne gradnje, a unutrašnjost svakog studija / apartmana u stilu planinskih objekata, sa drvenim masivima i detaljima kao i kod prethodnih objekata.
     Kuhinje su opremljene blok opremom, frižiderom, kao i kvalitetnim priborom za individualno pripremanje i serviranje obroka. Kupatila su pored standarnih i vrlo kvaltetnih elemenata opremljena hidromasažnim tuš kabinama.
     Objekat se nalazi pored hotela Olga Dedijer, a sa žičarom Sunčana dolina povezan je skijaškim putem. Usluga je na bazi dnevnog najma. Smene su 8 dana / 7 noći

       Detaljnije  >>>

 

 • Apartmani  " RAJ"

tel. 036/471-073
Sa svojim luksuznim apartmanima Vam nudi idealne uslove za aktivan odmor. Nalazi se u najužem centru turističkog kompleksa, na 1.680 m/nv. Vila je udaljena samo 10 metara od hotela "Grand", i 30 m od početne stanice dvosedežnice Karaman greben.

 

 • Apartmani "SBIJA ŠUME"

  U prelepoj jelovoj šumi, u neposrednoj blizini hotela "Putnik", nalazi se objekat apartmanskog tipa Javnog preduzeća "Srbijašume". Hotel raspolaže sa 8 četvorokrevetnih apartmana tipa 2+1. U svakom apartmanu je TV aparat, telefon i zasebno kupatilo.
  Objekat raspolaže i zajedničkim prostorijama, barom i skijašnicom.

 

 • Apartmani "KUĆA S"

tel. 036/471-032
Bivši "Komgrap" pa "Beobanka" apartmani.
Nalaze se u samom turističkom centru. Apartmani su sa 2, 3 i 4 kreveta. Kuhinja je opremljena svim neophodnim priborom, frižiderom i šporetom.

 

   

 • Apartmani SUVA RUDA

  tel. 036/471-052
  U blizini staze Malo jezero i hotela Investbanke.
   
        Detaljnije  >>>

 

 • Apartmani  Planinska kuća "KOPAONIK"

Novoizgrađena, moderno opremljenavila. Nalazi se odmah uz sam hotel Grand

 

 • Apartmani  "PARAGLAJDER"

Novoizgrađena vila, moderno opremljena sa svim pratećim sadržajima. Nalazi se odmah uz početnu stanicu žičare br.7 - Karaman Greben. Ima obezbeđen parking.
 
     Detaljnije  >>>

 

 • Apartmani - Vila "LISICA"

  Nalazi se pored hotele Grand, prepoznatljiva kuća sa crvenim kapcima.

 

 • Vila "KOLO KOLO"
  Potpuno novi objekat na Kopaoniku, lociran u samom centr turističkog kompleksa. Raspolaže sa 10 veoma dobro opremljenih soba koje omogućavaju smeštaj 30 gostiju. Ima svoj restoran, salon, skijašnicu i parking.

Vrh strane  ^


Vikend naselje TRESKA:

 • Apartmani "Vila KOSTIĆ"

  tel.   064/1215-106
       Nalazi se u vikend naselju "Treska" na 1502 m/nv odakle se pruža izuzetan pogled na dolinu Velike reke. Uudaljena je 4 km od Konaka Sunčani vrhovi i  2.700 m od hotela Bačište na putu preme Rudnici.
       Apartmani su opremljeni dnevnom sobom, spavaćom sobom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Dvokrevetne sobe takođe poseduju kupatilo. Mini restoran i zajednička prostoruja sa TV su na raspolaganju 24 sata.
       Prevoz do skijališta nazad obezbedjen prema potrebama gosta.
   
   
       Detaljnije  >>>

   

 • Hotel "AS"

       Novoizgrađeni hotel AS, je tipičan planinski objekat apartmanskog tipa. Nalazi se u vikend naselju Treska na 1511 m/nv, nedaleko od bivšeg hotela Bačište. Hotel se sastoji od tri lamele sa zasebnim ulazima koje su međusobno povezane. U lamelama se nalazi 13 apartmana ukupnog kapaciteta 40 osoba.

 

 • Apartmani  "NEBESKE STOLICE" 

  Nalazi se u turističkom naselju  "Novoselske bačije", na 1502 m/nv, udaljen od 3,5 Km od konaka "Sunčani vrhovi" i 2,7 Km od hotela Bačište. Obezbeđen prevoz turista do žičara.
  Raspolaže sa pet petokrevetnih apartmana, kao i šest dvokrevetnih soba.

 

 • Apartmani  "RUNOLIST"

  tel. 036/4734 835 
  036 / 734-835
  Nalazi se u turističkom naselju  "Novoselske bačije", na 1502 m/nv, udaljen od 3,5 Km od konaka "Sunčani vrhovi" i 2,7 Km od hotela Bačište. Obezbeđen prevoz turista do žičara.
  Raspolaže sa pet petokrevetnih apartmana, kao i šest dvokrevetnih soba.

BRZEĆE:

 • Hotel JUNIOR - Brzeće

tel. 037/833-133
Moderno opremljen hotel B kategorije, na 1170 m/nv, raspolaže sa neograničenim mogućnostima za odmor, rekreaciju i zabavu svih uzrasta, tokom cele godine. U blizini je žičara "Bela reka", koja hotel povezuje sa turističkim centrom.
 
     Detaljnije  >>>

 

 • Vila  "IVANOVIĆ" - Brzeće 
  tel. 037/823-254
       ’Vila Ivanović’ se nalazi u Brzeću na istočnim padinama Kopaonika, (planinski turistički centar Bela Reka) na 1100 m nadmorske visine. Okružena borovom, jelovom i bukovom šumom, odakle se pruža uzbudljiv pogled prema lepotama kopaoničkih padina.
       Objekat se nalazi na 350 m od žičare Bela Reka, koja je povezana u sistem žičara Kopaonika. Pogodan za smeštaj skijaša rekreativaca i profesionalaca, izletnika, planinara, ljubitelja prirode. Organizovanje rekreativne nastave, omladinskih, sindikalnih odmora i djačkih ekskurzija.
   
       Detaljnije  >>>

   

 • Hotel  "KOPAONIK" - Brzeće

Ovo je objekat građen po time - shering principu. Nalazi se preko puta hotela "Junior", udaljen 300m od polazne stanice žičare "Bela reka I". Ima 62 apartmana i 240 ležaja, restoran, ski klub, ...

 

 • Konak "DOBRODOLAC"  Brzeće

  Nalaze se na 300m od polazne stanice žičare "Bela reka I"
  Idealam je za porodični odmor i za ljubitelje prave domaće kuhinje.

 

 • Vila  "RANKOVIĆ" - Brzeće 

   
  Nalazi se neposredno preko puta polazne stanice žičare "Bela reka I". Ima 12 apartmana sa 40 lezaja, restoran, poslasticarnicu, kafe, restoran terasu.

   

 • Hotel  "OZON" - Brzeće

   
  Nalazi se preko puta polazne stanice žičare "Bela reka I" u Brzeću. Ima 54 lezaja, dva apartmana, restoran, aperitiv bar, bazen. saunu teretanu, zatvorenu garayu, ski servis.
   

     

 • Hotel  "BELE STAZE" - Brzeće

  Nalazi se pored polazne stanice žičare "Bela reka I" u Brzeću. Ima 96 apartmana, 15 lokala, restoran, kafe, terasu, ski servis i ski skola.

     

 • Vila  "RADIGOST" - Brzeće 

       Ekskluzivna kuća za odmor smeštena u pitomom kraju Brzeća netaknute prirode.
       Objekat se nalazi 100 metara od glavnog puta za Brzeće i na samoj je ski stazi Bela reka 1. Inače je vrlo pogodan za pripreme sportista, rekreativne nastave, ekskurzije, studente, penzionere itd., jer se vila nalazi u pitomom kraju okružena šumama i pašnjacima.
       Objekat raspolaže sa restoranom od 60 mesta koji je ujedno i zajednički prostor za sve goste. Za posetioce se organizuju pešačke ture i izleti do svetilišta Metodje, Mramora, izvorišta Duboke, Ravnog Kopaonika, lokalnih vodenica itd.

      

 • Hotel  "BELA REKA" - Brzeće 
   
  Nalazi se pored polazne stanice žičare "Bela reka I" u Brzeću. Ima 100 ležaja, restoran u dva nivoa sa kaminom, bar salu i letnju terasu.

Vrh strane  ^


 Odmarališta:

 

 • Mašinac 
  Odmaralište beogradskih srednjoškolaca.
  Nalazi se na istoimenoj ski stazi koja vodi od Pajinog presla.

         

 • Ski dom RAŠKA

  posebna celina u okviru apartmana Nebeska stolica II

         

 • Odmaraliste komunalaca Raške
  na putu za vikend naselje (iza hotela Bačište)
  Pogled sa staze "Sunčana dolina" levo.

         

 • Odmaraliste   Kragujevac

  tel. 036/471-031

         

 • Odmaraliste   Hemijske industrije ŽUPA - Kruševac

  tel. 036/471-085

        U blizini staze Malo jezero i hotela Investbanke.

         

  Ostala odmarališta:
 • Odmaralište DEDINJE - Vojna ustanova tel.036/471-200
 • Pekara Raška
 • Elektromorava Svilajnac (četri kuće)
 • elektrodistribucija Kraljevo, 
 • elektrodistribucija Čačak

Vrh strane  ^


Planinarski domovi:

 • Hotel-planinarski dom  "RTANJ"

Planinarsko smučarsko društvo "Rtanj" Beograd
Cene 2011: http://rtanj.com/...
tel. 036/471-090
Sagrađen je 1963. godine, posle požara obnovljen 1992. Ovo je najveći planinarski dom u Jugoslaviji. Nalazi se na 1.865 m/nv, oko 15 minuta hoda od konaka "Sunčani vrhovi" putem u pravcu Brusa, a neposredno na levoj stazi žičare br.8 Mali karaman. Raspolaže sobama koje su dvokrevetne, trokrevetne i više krevetne. većina soba su sa predsobljem i kupatilom. Objekat je poznat po restoranu sa otvorenim kaminom "Odžaklija".
Dom je u rangu hotela "B" kategorije i posluje po tržišnim principima.

 

 • Avala

Planinarsko smučarsko društvo "Avala" Beograd

     Dom se nalazi na 1.734m/nv, 100 metara od Granda kapaciteta 27 lezaja, rasporedjenih u 3 sestokrevetne i 3 dvokrevetne sa 3 pomoćna ležaja koji su opremljeni posteljinom, dva velika i dobro opremljena kupatila i TA peć u svakoj sobi.
     Za pripremanje hrane dom poseduje kuhinju sa sporetom sa rernom, dva frizidera i zamrzivac. Kuhinja je potpuno opremljena posudjem sa pripremanje hrane i priborom za jelo. Ima veliku trpezariju i prostrani dnevni boravak sa kaminom.

 

 • Kopaonik

Planinarsko smučarsko društvo "Kopaonik" Beograd

tel. 036 471-190
Organizuju smestaj i ishranu.

Dom se nalazi na "biser" mikrolokaciji Kopaonika, na "Marinim vodama", na 1.720 m/vn. Ski liftovi "Mali karaman" i "Marine vode" nalaze se u neposrednoj blizini doma. Dom je otvoren 1985. godine, kapaciteta 55 ležaja sa dnevnim boravkom, kuhinjom i ostalim pratećim objektima. Komfor- viši nivo planinarskih domova, centralno grejanje, topla i hladna voda u sobama i sl. Sobe su manjekrevetne. Dom je otvoren tokom cele godine.

Vrh strane  ^


Privarni smeštaj:

 

 • Vikend naselje Treska - "Novoselske Bačije", ima puno lepih kuća za odmor. Udaljeno je 4.500 m od naselja Sunčani konaci, a do njega se stiže putem od hotela Bačište prema Rudnici.

  Ponuda prvatnog smeštaja . . .

Vrh strane  ^

 

Turistička organizacija opštine Raška
Nemanjina 1/II, 36350 Raška
 036/ 736 085, 71-230, faks: 036/ 736 204
  office@raska-turizam.co.yu, toraska@eunet.yu
www.raska-turizam.co.yu

Turistička organizacija opštine Brus
Kralja Petra I bb, 37220 Brus
 /faks: 037/ 825-185


 NAZAD