AUSTRIJA
  
Dolina Gastein
BAD GASTEIN  i  BAD HOFGASTEIN

 

 

 

FILIP TRAVEL
Beograd, Beogradska 60
reservation@filip.rs
tel. 011/ 2424 980   fax: 011/
2424 990

Eurojet - travel company "EUROJET" travel company
Beograd, Vuka Karadžića br.9,
office@eurojet.rs
tel. 011/ 3284 383     fax. 011/ 3284 393

ODEON world travel
Beograd, Kneza Miloša 95
office@odeontravel.rs
tel. 011/ 366 0 222  fax: 011/ 366 0 225
 

 

Dolina Gastein se nalazi se u sklopu najveće skijaške regije u Austriji - Ski Amade u pokrajini Salzburg.
Dva najpoznatija centra, BAD GASTEIN i BAD HOFGASTEIN prostiru se na visinama od 845m do 2650 m, i imaju 170 km uređenih skijaških staza od toga 104 km srednje teških, 13 km teških i 53 km lakih staza. Staze su obezbeđene i topovima za veštački sneg, a centar raspolaže sa  9 gondola,19 sedežnica I 18 ski liftova. U dolini Gastein su smeštene i dve najpoznatije termalne banje ove regije: “Felsentherme”  i “Alpen - therme” u kojima možete da uživate u termalnim bazenima, saunama i raznim masažama. Oba mesta obiluju restoranima, kafićima i prodavnicama.

 

Klikni za vecu sliku...

 


Opisi hotela - BAD GASTEIN  i  BAD HOFGASTEIN                Cenovnik 


 

Mondi holiday Bellevue ****
Lokacija: Ovaj predivan hotel nalazi se u mirnom delu Bad Gastein-a, od centra mesta je udaljen oko 600 m. Do gondole koja je udaljena 500 m obezbeđen je prevoz shutle bus-om čija se stanica nalazi 100 m od hotela.
Sobe: 208 soba, sve imaju kupatilo ( tuš/wc), Tv sa satelitskim programom, telefon, internet priključak, opremljenu kuhinju, kao i balkon. “Junior suite” se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran sa bogatom ponudom hrane i pića, kako domaće, tako i internacionalne kuhinje. Gostima su na raspolaganju bar, igraonica, bazen, hidromasaža, sauna, tursko kupatilo, solarijum, razne vrste masaža, kao i moderno opremljen „fitnes centar“. Za goste hotela obezbeđeni su parking I skijašnica.
Tel: +43 6434 60 060
www.bellevue.mondiholiday.at
   


Alte Post****
Lokacija: Hotel se nalazi u centru mesta u neposrednoj blizini termalne banje. Od žičare je udaljen 700 m, a stanica shutle bus-analazi se ispred hotela.
Sobe: 41 soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), TV sa satelitskim programom, radio i telefon.
Hotelski sadržaj: Pored restorana sa bogatim izborom nacionalnih i internacionalnih jela, hotel ima bar i „spa centar“ sa saunom, đakuzijem, turskim kupatilom i sobom za masažu. Za goste hotela obezbeđeni su parking i skijašnica.
Tel: +43 6432 62 600
www.bergwelthotels.atPyrkerhof***
Lokacija: Smešten pored samih staza sa predivnim pogledom na okolne planine, ovaj hotel udaljen je oko 1 km od centra Bad Hofgastein-a i termalnih banja.
Sobe: Sve sobe su veoma komforne i imaju kupatilo (tuš/wc), TV sa satelitskim programom, telefon i balkon.
Hotelski sadržaj: Osim hotelskog restorana, gostima je na raspolaganju i „kafe bar“, kamin sala, sauna, parno kupatilo, solarijum kao i prostorije za masažu. Hotel ima skijašnicu i parking.
Tel: +43 6432 64 44
www.pyrkerhof.com
 

ELISABETHPARK 4*

Lokacija: Hotel je potpuno renoviran 2008. god. Nalazi se u samom centru Bad Gastein-a u neposrednoj blizini kazina, a od gondole je udaljen 1.5 km. Stanica shutle bus-a nalazi se ispred hotela.
Sobe: Hotel ima 119 soba u dve odvojene zgrade koje su međusobno povezane. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, mini bar, radio. Porodične sobe su veće kvadrature sa dva dodatna kreveta.
Hotelski sadržaj: Hotel ima panorama restoran, “a la carte” restoran, vinski bar, TV salu, lift i skijašnicu. Gostima je na raspolaganju i parking (uz doplatu). Tokom svog boravka gosti hotela se mogu opustiti i uživati u  “spa centru “ koji ima bazen sa termalnom vodom, saune, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže i kozmetičke tretmane.
Tel: +43 6434 25510
www.elisabeth.at

ALPENBLICK 3*
BAD GASTEIN
Lokacija: Hotel je udaljen od centra 800 m, a od gondole 250 m. Stanica shutle bus-a nalazi se ispred hotela.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), telefon, TV sa satelitskim programom. Porodične sobe su veće kvadrature sa dva pomoćna kreveta.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, hotel ima bar, terasu, TV salu, lift, sef na recepciji, parking i skijašnicu. Gosti hotela se mogu opustiti u otvorenom bazenu sa toplom vodom kao i u „spa centru“ koji ima saunu, sobu za relaksaciju, parno kupatilo i sobe za masažu. Za najmlađe goste hotel ima igraonicu.
Tel: +43 6434 20620
www.alpenblick-gastein.at

 
app SCHILLERHOF 3*
BAD GASTEIN
Lokacija: Apartmani su od centra udaljeni oko 500 m, a od ski lifta svega 25 m.
Apartmani: Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/wc),  TV sa satelitskim programom, pristup internetu i balkon.
Hotelski sadržaj:Aparthotel ima kafe-restoran, parking i lift. Za relaksaciju gostiju hotel nudi mali „spa cenrar“ sa bazenom sa toplom vodom, saunu i parno kupatilo.
Tel: +43 6434 20242
www.schillerhof.dk
   
app STADT WIEN 3*
BAD HOFGASTEIN
Lokacija: Apartmani se nalaze u centru, od ski lifta su udaljeni 200 m. Stanica shutle bus-a udaljena je 50 m od apartmana.
Apartmani: Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo(tuš/wc), TV sa satelitskim programom i balkon.
Apartman 2-3 osobe B3: Spavaća soba, dnevno-spavaća soba sa kuhinjskom nišom  i trosedom.
Apartman 4-5 osoba B4: Dve spavaće sobe, dnevno-spavaća soba sa kuhinjskom nišom i trosedom.
Apartman za 6 osoba D1:Tri spavaće sobe, kuhinjska niša sa trpezarijom.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, parking i skijašnicu.
Tel: +43 676 690 2740
www.members.aon.at/stadtwien


  


NAZAD