Ski  NEMACKA 2006

 

 

S K I   NEMAČKA   2006


Garmisch-Partenkirchen

Garmiš-partenkirhen je metropola zimskih sportova na nadmorskoj visini 720-2966 m. Nalazi se direktno u podnožju najvišeg nemačkog alpskog vrha Cugšpic (Zugspitze). U ovom mestu postoji mnogo sportskih i zabavnih sadržaja. Skijaške staze imaju ukupnu dužinu od 61 km, od čega su 9,8 km lake staze, a 42,6 km srednje-teške i 9,3 km teške staze.  Mnogobrojni su ski-liftovi, žičare, uspinjače i gondole. Takođe postoji i besplatan autobus koji vozi do skijališta.
 

                                                                                    

CENA ARANŽMANA: 2400 din + devizni deo (EUR) iz tabele
Cene su date po osobi po danu

 

Opis hotela:

Post-Hotel Partenkirchen 3* (noćenje s doručkom)- u starom delu grada i raspolaže sa restoranom, tavernom, kafeom, barom, lift, terasa za sunčanje i parking. Sobe u bavarskom baroknom stilu sa T/WC, radio, telefon, Sat. TV, terasa, bademantil, minibar, sef. Autobuska stanica udaljena 300 m.

Hotel Obermuehle 4*(polu-pansion)- Nalazi se na idealnom mestu sa pogledom na masiv Cugšpica, udaljen od centra nekoliko minuta šetnje., 2 km od uspinjače, a od stanica na 100 m.  Gostima su na raspolaganju različiti sadržaji: restoran a la carte, terasa za sunčanje, zatvoreni bazen (9 x 7 m), sauna, bar, garaža. Sobe komforne sa T/WC, fen za kosu, radio, telefon, TV, sef, bademantil, garnitura za sedenje, balkon.

PREVOZ IZ NOVOG SADA: Mini bus (8+1)  Cena povratnog transfera po osobi : 160  EUR  (minimum 6 putnika)

SKIPASS: Cena ski passa za 6 dana:  oko 144 EUR

NAPOMENA: Sami odaberite termin i odredite dužinu boravka.

USLOVI PLAĆANJA: Prilikom rezervacije uplaćuje se 50 %, ostatak 10 dana pre početka putovanja. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS na dan uplate.

VIZA: Vizu  za Nemačku  obezbedjuje putnik lično, a agencija Vam obezbedjuje vaučer nakon kopletne uplate aranžmana.

Troškovi rezervacije : 2400,00 din po rezervaciji


Dokumentacija potrebna za šengensku vizu:


NAZAD