STARA PLANINA   2011


 
Ponuda privatnog smeštaja na Staroj Planini

O G L A S I :


 


Vila "BABIN ZUB"  
- Kontakt:  064/12 49 909   
     Vila ’’Babin zub’’ nalazi se u podnožju najatraktivnijeg vrha po kome je naš objekat, kao i park prirode u kome se nalazi, nazvan.
     Vila se nalazi u centralnom delu sela, pored reke i ima direktni prilaz sa glavnog puta Zaječar – Babin zub. Od Zaječara je udaljena 70km, od Niša 60km, a od Beograda 320km, dok je od najbliže žičare deli 15km novog, asfaltiranog puta.
     Poseduje tri prostrane sobe za prijem gostiju (dvokrevetnu, trokrevetnu i četvorokrevetnu) od kojih svaka ima svoje kupatilo, TV, DVD, satelitsku televiziju. Postoji i mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Obezbeđeno je centralno grejanje.

     Detaljnije  >>>              www.vila-babinzub.rs
 


Vila "BOGDANOVIC" 
- Kontakt:  063/403 591   
     "Vila Bogdanović" nalazi se u selu Kalna, opština Knjaževac, u podnožju Stare planine.
     "Vila Bogdanović" je udaljena 18 km od ski centra "Babin zub" na Staroj planini. Do početne stanice četvorosedne žičare na Konjarniku dolazi se putničkim automobilom za oko 20 minuta. Zainteresovani gosti imaju mogućnost korišćenja organizovanog prevoza do skijališta i iznajmljivanja ski opreme.
     Gostima je na raspolaganju usluga noćenja, noćenja sa doručkom, pansiona i polupansiona. Za one koji se odluče da sami spremaju hranu domaćini su obezbedili kompletno posuđe, šporet sa pećnicom i frižider.

          Detaljnije  >>>            www.vila-bogdanovic.rs

Vila "KAMENA"
      
- Kontakt:  065/450 50 11   
     Vila "KAMENA", se nalzi u podnožju Stare Planine, u selu Inovo, 14 km od ski centra i staze na Konjarniku, na glavnom putu, Knjaževac - Babin zub.
Postoji mogućnost organizovanog prevoza do ski staze.
     Raspolaže sa 15 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Smeštaj je moguć na bazi polu, punog pansiona ili samo noćenja.

     Detaljnije  >>>             
 

Vaša kuća ovde...  Javite se!

Pozivam vlasike privatnih kuća na Staroj Planini da se jave i ovde prikažu svoju ponudu - oglas!
Zoran Radulovic  ili  063/7776-800


Detaljnije o skijalištu: Babin Zub - Stara Planina


NAZAD