Ski -Test:  Kopaonik 2011

 


 

                 


     U subotu 19. marta i nedelju 20. marta ce se u organizaciji Planet Bike-a i pod pokroviteljstvom MK Mountain Resort-a, održati ski i snowboard test novih modela ELAN i VOLKL skija i snowboard-ova za sezonu 2011/2012.

Test ce biti održan na Kopaoniku, na platou ispred hotela Grand Hotel & Spa.

Test ce pocinjati u 10h a završavati se u 15h, oba test dana.

Gosti testa su Elanova tehnicka demo ekipa.

Pozivamo sve ljubitelje zimskih sportova da nam se pridruže i probaju u realnim uslovima – na snegu, modele za sledecu godinu.

Atrakcija testa će biti najnoviji Elanov projekat AMPHIBIO. Strucnjaci procenjuju da je AMPHIBIO po značaju ravan revolucionarnom uvodenju carving skija, izuma koji su takode kreirali Elanovi inženjeri.

AMPHIBIO koncept predstavlja posebno levu i desnu skiju, koje se konstrukcijski razlikuju. Koncept dodatno olakšava skijanje, posebno u fazi početka novog zaokreta.

AMPHIBIO je već pobrao najelitnije svetske nagrade za kvalitet proizvoda i dizajn. Dizajnerski je proizvod osmislila renomirana kuca Porsche Design Studio.

Više detalja na http://amphibio.elanskis.com

Pored AMPHIBIO, moci cete da testirate i nove freestyle i freeride skije, rocker snowborad-ove kao i po prvi put touring skije.

Da biste mogli da uzmete skije ili snowboard i testirate ih, neophodno je da organizatoru pokažete na uvid i kao depozit ostavite (za vreme dok je skija ili snowboard kod vas) dva lična dokumenta sa fotografijom.

Vidimo se na snegu!

      Planet Bike tim

 


 

NAZAD