RBK SNOWBOARD SESSION FIS BIG AIR EUROPA CUP
21. - 23. 02. 2005.


LOKACIJA:

Big Air Session – Snowboard park izmedju staze 4 i staze 6, takozvana “Konzerva”. Potpuno ogradjen prostor u kome ce u vreme takmicenja moci da borave iskljucivo takmicari, organizatori, obezbedjenje i akreditovani novinari. U okviru snowboard parka nalazi se i mini-jump za juniore.
Open Rail Session – Snowboard park u krugu Konaka, sa istim uslovima pristupa kao i za Big Air.

 
Zvanicni kontakti i prijave

za Big Air mozete naci na Fis-ovom veb sajtu : www.fis-ski.com, preko kog ce se vrsiti buking za nacionalne timove i samostalne takmicare. Smestaj za takmicare obezbedjen je u krugu hotela “Konaci”.
Prijave za Open Rail Session : e-mail


NAGRADE:

I mesto – 800 eura
II mesto – 500 eura
III mesto – 300 eura

     Treci po redu i najveci po znacaju RBK Snowboard Session na Kopaoniku odrzace se od 21. do 23. februara 2005.godine u organizaciji Sportskog udruzenja “Fristajler” ( UF! ) i Snowboard kluba “Kobaz” a pod pokroviteljstvom “GENEX”-a. Po prvi put, Srbija se nasla na mapi FIS-ove turneje EUROPA CUP, sto govori o znacaju ovog dogadjaja kao i da nas ocekuje do sada najposeceniji i neopisiv spektakl.

     Pored nasih najboljih takmicara ( koji su svoje “maceve” vec ukrstali 5. januara ove godine na “uvertiri” za Euro Cup na rail session-u u krugu Konaka pod reflektorima i pred vise od 500 gledalaca ), ucesce u ovogodisnjem RBK SS-Fis Big Air Europa Cup-u uzece i brojni vrhunski vozaci iz Evrope ( ukljucujuci Mateusa Peteka pobednika proslogodisnjeg RBK SS i trenutno drugog u Svetskom kupu ) , tako da ce broj ucesnika verovatno nadmasiti stotinu.

Program takmicenja:

     21.2. – TRENING DAN - takmicari ce trenirati na zvanicnom jump-u.

     22.2. – BIG AIR SESSION FIS EUROPA CUP(skokovi 09:00h – 16:00h) - ucestvuju iskljucivo prijavljeni takmicari sa FIS kodovima, njihovi uspesi boduju se za EUROPA CUP. Jump je napravljen po zvanicnim standardima FIS-a(link image), kao i sudijska kuca, komunikacije, monitoring.

     23.2. – BIG AIR SESSION FIS EUROPA CUP( skokovi 09:00h – 16:00h ) – finalne voznje .

     - OPEN RAIL SESSION ( gelenderi 19:00h – 23:00h ) ucestvuju svi koji to zele i smeju ( na sopstvenu odgovornost ). Rail line: Kink rail – Double kink rail – fun box

     Tip za posetioce : Hotel “Konaci” +381 36 71 977

     Pored svih sportskih sadrzaja, RBK SS podrazumeva i odlicnu zabavu za posetioce, kojice moci da uzivaju u non-stop muzickoj podrsci na 15.000w na stazi kao i profesionalnoj rasveti i skyliner-u koji ce se videti sa nekoliko kilometara. U toku takmicenja posetioce ce obavestavati i zabavljati zvanicni voditelji UF!-ovih takmiceja, prekaljeni borci Drago & Mikac. Kulminaciju dobrog raspolozenja izazvace nastup hip-hop atrakcije BAD COPY na sebi svojstven nacin.

     Nakon dana provedenog na snegu u planinskom domu “Rtanj” bice organizovan veliki SNOWBOARD PARTY uz podrsku domacih DJ-eva.


NAZAD