21. MEDJUNARODNI SAJAM ZIMSKIH SPORTOVA, TURIZMA I REKREACIJE

EXPO-ZIM 2006

OD 30.11 – 03.12.2006.

 

Ingemar Stenmark otvorio EXPO-ZIM 2006
    
30.11.2006. Legendarni smučar, višestruki pobednik Svetskog kupa u alpskom skijanju, Ingemar Stenmark danas u podne sve;ano je otvorio Expo-Zim na Beogradskom sajmu.
     Detalnije o Ingemar Stenmarku - kralju snežnih padina . . .     
 

    
Poslednjih nekoliko godina manifestacija EXPO ZIM je postala jedna od najposećenijih i organizaciono najboljih sajmova Beogradskog sajma. Održava se 21. put na Beogradskom sajmu u periodu od četvrtka 30.novebra do nedelje 03.decembra 2006, i predstavlja jedinu manifestaciju ovog tipa u regionu. Ovo je sajam koji je izložbeno prodajnog karaktera na kome se tradicionalno izlaže najnovija sportska oprema, kako za zimske  tako i za letnje sportove.
     Deteljnije o otvaranju . . .

  

2005. godine naši rezultati u brojkama su bili:

 

       49 izlagača

       2.653 m2 izlagačkog prostora

       14.855  prodatih ulaznica

       održano u  hali 2 Beogradskog sajma

 

Poštovana gospodo,

 

poslednjih nekoliko godina manifestacija EXPO ZIM je postala jedna od najposećenijih i organizaciono najboljih sajmova Beogradskog sajma.

Tradicija ove manifestacije je velika, održava se 21. put na Beogradskom sajmu, i predstavlja jedinu manifestaciju ovog tipa u regionu. Ovo je sajam koji je izložbeno-prodajnog karaktera  na kome se tradicionalno izlaže najnovija sportska oprema, kako za zimske  tako i za letnje sportove.

Imali smo veliku čast da prošlogodišnji jubilarni sajam otvori reprezentativka Srbije u skijanju, Jelena Lolović, univerzitetska svetska prvakinja u spustu  i učesnica Zimskih olimpijskih igara u Torinu 2006.

 

Naši cenjeni izlagači prošle godine su bili: Carvel, Capriolo, Univers Co, Fiteks, 3M, Beo-sport, Rossignol Asw, Dominus, Excentar, Trend sistem, Planet bike, Eurolook, String, Paradox, Komex, Half pipe, Positive Sportsystem ,Venera bike, Pacific Yu, Marax, Modni studio Gajić, Alpina Pro, SEA doo, Trend, Velvet, Srdex, Sport depot, Ital Yu, Ring sport, Goga, Demux, Salto M, 4S commerce, Focus precison , Pan sport, GC selters, Distribucija 77,  Planum turs, Univerzitet turs, International Cg, itd.. itd...

 

Predstojeći Expo Zim će se održati u najvećoj hali Beogradskog sajma (hala1) i imaće dodatni sadržaj u vidu prvog Ski travel expo-a koji je namenjen prezentaciji i prodaji turističkih aranžmana za zimu 2006/2007. godine.

 

Ove 2006 godine, za posetioce smo spremili niz iznenađenja i pratećih programa. Održaće se drugi međunarodni Kup Vertikalnih sportova Srbije (prošle godine održan prvi i to na Expo Zim-u) na najvećoj veštačkoj steni do sada viđenoj kod nas. Takođe će biti postavljen skejt park i veštačka ski-skakaonica uz demonstracije članova klubova extremnih sportova u hali  14.

 

U hali 14, takođe će tradicionalno biti održana razmena polovne opreme.

 

Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće na ovoj sportsko-izložbeno-prodajnoj manifestaciji Beogradskog sajma koja će se održati od 30.11-03.12.2006 godine.

 

Sve dodatne informacije možete dobiti od organizatora priredbe:

 

Beogradski sajam

Dragan Zečević

Šef projekta

 

tel/fax 011 655 866

mobile 063 347 845

 

E-mail: zeka@sajam.co.yu

web:    www.sajam.co.yu


NAZAD