KOPAONIK   2011

Cene boravka u sezoni 2010/2011

Apartmani
  

Ako uživajte u prednostima slobodnog odmora, odmora bez strogih sitnica koje opterećuju, takav odmor Vam omogućava apartmanski smeštaj. Budite gospodar svog vremena!


Vila "RUNOLIST"       - Kontakt: 063/540 587      2011  
     Na južnim obroncima Kopaonika, u vikend naselju Treska 3km od samog centra, skrivena od gužve i buke nalazi se villa Runolist. Ako ste zainteresovani za aktivan, sportski odmor ili za rekreaciju i uživanje u beskrajnim šetnjama po netaknutoj prirodi, vila Runolist je pravo mesto za Vas.
     Detaljnije  >>> 
Apartmani "SUVA RUDA"      2011  
     Privatni, rekonstruisani apartmani "Suva Ruda " nalaze se u neposrednoj blizini hotela "Invest banka", na 100 m od ski staze Malo jezero. Svi apartmani sadrže TWC, TV i opremljenu kuhinju sa posudjem za pripremu hrane.
     U samom objektu nalazi se restoran, minimarkekt i ski servis.
     Detaljnije  >>> 
Apartmani "KONACI - SUNČANI VRHOVI"     2011  
     Ovo apartmansko naselje je središte turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Šest međusobno povezanih konaka, izgrađenih u stilu starih manastirskih konaka, polukružno zatvaraju središnji uređeni trg koji je centar društvenog života celokupnog turističkog naselja.
     Ovo naselje ima 111 apartmana različite strukture, recepcija, wireless internet (uz doplatu), pansionski restoran Dancing, skijašnica, usluga ski rental-a, otvoreni parking (uz doplatu).

     Detaljnije  >>>
Apartmani "KOSTIĆ"        2011  
     Nalazi se u vikend naselju "Treska" na 1502 m/nv odakle se pruža izuzetan pogled na dolinu Velike reke. Uudaljena je 4 km od Konaka Sunčani vrhovi i  2.700 m od hotela Bačište na putu preme Rudnici.
     Apartmani su opremljeni dnevnom sobom, spavaćom sobom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Dvokrevetne sobe takođe poseduju kupatilo. Mini restoran i zajednička prostoruja sa TV su na raspolaganju 24 sata.

     Detaljnije  >>> 
Apartmani  " J A T "       2011  
     Nalaze se u centru turističkog kompleksa. Neposredno iznad objekta nalazi se hotel Klub A. Najbliže žicare “Pančićev vrh” i “Malo jezero” udaljene su samo 80 m. Hotel je izgrađen u planinskom stilu i ima 134 apartmana. Svi apartmani su renovirani ove godine, opremljeni mini blok kuhinjom, kupatilom, sat TV i telefonom.
     Detaljnije  >>>
Apartmani "NEBESKA STOLICA 1"         2011
     Apartmansko naselje "Nebeska Stolica" nalazi se na samoj stazi Pajino Preslo (Mašinac), u nepostednoj blizini hotela "Grand". Objekat ima 35 apartmana koji omogućavaju boravak od 2 do 6 osoba i skijašnicu sa boksovima za smeštaj ski opreme. Obavezna dopalta za polupansion.
     Detaljnije  >>> 
Apartmani "NEBESKA STOLICA 2"         2011
     Apartmansko naselje "Nebeska Stolica" nalazi se na samoj stazi Pajino Preslo (Mašinac), u nepostednoj blizini hotela "Grand". Objekat ima 35 apartmana koji omogućavaju boravak od 2 do 6 osoba i skijašnicu sa boksovima za smeštaj ski opreme. Obavezna dopalta za polupansion.
     Detaljnije  >>> 
Apartmani "NEBESKA STOLICA 3"  
     Potputno novi objekat sa 32 studija / apartmana, otvoren u decembru 2009. godine. Objekat je izgrađen prema pravilima moderne gradnje, a unutrašnjost svakog studija / apartmana u stilu planinskih objekata, sa drvenim masivima i detaljima kao i kod prethodnih objekata. 
     Objekat se nalazi pored hotela Olga Dedijer, a sa žičarom Sunčana dolina povezan je skijaškim putem. Usluga je na bazi dnevnog najma. Smene su 8 dana / 7 noći

     Detaljnije  >>> 
Apartmani "NIKOLA         2011
     Nalazi se u samom središtu turističkog centra Kopaonik u neposrednoj blizini JAT apartmana.Izgrađena je 2006. godine. Vila ima: 60 apartmana za boravak od 3-5 osoba. Trećina apartmana je opremljena đakuzijem.
     Detaljnije  >>> 
    Apartmani "PARAGLAJDER"
- Kontakt: 063/ 237 081
     Kopaonik - Centar u neposrednoj blizini četvoroseda Karaman greben.

     Detaljnije  >>>
Apartmani " R A J "          2011
    
Objekat ima 10 apartmana (šest prostranih dvosobnih i četiri u kosini krova). Apartmani se, pored kupatila, sastoje od spavace sobe sa francuskim ležajem za dve osobe i dnevnog boravka u kome se nalazi trosed na rasklapanje. Poseduju TV, frižider, aotomat za tople napitke, telefon. Vila ima recepciju, bar i skijašnicu
     Detaljnije  >>>
 


   USKORO!
Apartmani "BIANKA" 
     Nov moderan objekat sa svim potrebnim sadržajima koji mogu da zadovolje najviše standarde zimskog turizma. Locirana je samo 50m od hotela "Grand".
    Apartmani su predviđeni za smeštaj 4+1 osoba (30kvm) i sadrze: garderober, italijansko kupatilo, kuhinju (kompletno opremljenu), kablovsku TV.

     Detaljnije  >>> 
Apartmani "RAŠKA"
     Nalazi se u samom centru T.C. Kopaonik (preko puta hotela Grand ). Vila Raška je rezidencijalni objekat apartmanskog tipa. Raspolaže sa 8 apartmana i ukupno 27 ležajeva. Svaki apartman ima opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i interfon.
     Detaljnije  >>>

Vaša oglas ovde...  Javite se!

Pozivam vlasike privatnih kuća na Kopaoniku da se jave i ovde prikažu svoju ponudu - oglas!
Zoran Radulovic  ili  063/7776-800
 


Srbija: Kopaonik
                   - Cene u privatnom smeštaju
                   - Cene u apartmanima
                   - Cene u hotelima
                        - Cene u Brzeću


NAZAD