KOPAONIK   2011

Cene boravka u sezoni 2010/2011
 

Hoteli
i drugi objekti u čiju uslugu obavezno ulazi i neki vid ishraneHotel "GRAND"       2011    
     Moderan i konforan hotel "Grand" smešten je u samom središtu turističkog centra, u neposrednoj blizini ski liftova, sa predivnim panoramskim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Hotel je renoviran 2009 godine, luksuzno je opremljen i nudi visok nivo usluga svojim gostima kao i brojne sadržaje koji omogućavaju aktivan odmor i rekreaciju.
     Hotel raspolaže sa 113 udobnih standardnih soba, 15 luksuznih superior soba, 25 family soba, 10 premium apartmana i 2 predsednička apartmana.

     Detaljnije  >>> 
Hotel "ANGELLA"   2011
     Nalazi se u krugu Aparmanskog naselja Konaci "Sunčani vrhovi", nastao od konaka RAS i ZVEČAN. U ponudi ima potpuno renovirane sobe više kategorija. Hotel sa moderno opremljenim sobama, direktna povezanost sa kongresnim centrom
     Sastoji se iz 15 jednokrevetnih soba, 106 dvokrevetnih soba, 6 apartmana, recepcija, wireless internet (uz doplatu), restoran Dancing, lobby & aperitiv bar, menjačnica, prodavnica One minute, skijašnica, otvoreni javni parking.
     Detaljnije  >>> 
Hotel "CLUB A"   2011
     Nalazi se nekoliko metara od samog centra Kopaonika. Hotel ima 85 soba komforno uređenih sa televizorom. Hotel ima restoran (ishrana švedski sto), tavernu, piano bar, dečiji vrtić, zatvoreni bazen, jakuzzi, saunu, mini sportsku salu sa jednim košem, firzerski salon, salon za masažu, skijašnicu, sopstveni parking. Doručak i večera na bazi švedskog stola.
     Detaljnije  >>> 
Hotel "PUTNIK"   2011
     Nalazi se na jednom od najlepših delova Kopaonika - "Sunčasnoj dolini" na 1650m/nv, a od prve dvosedežnice udaljen 200m. Raspolaže sa 90soba i apartmana, salon, restoran, bilijar, disoteka, prodavnica, skijašnica. Doručak i večera (polupansion) na bazi švedskog stola.
     Detaljnije  >>> 
Hotel "SREBRNA LISICA"   2011
     Bivši - INVESTBANKA hotel -danas "SREBRNA LISICA" (u procesu kategorizacije) se nalazi u neposrednoj blizini žice “Malo jezero”.  Poseduje 130 ležaja raspoređenih u 32 komforna apartmana (26 četvorokrevetnih i šest petokrevetnih) i jednu dvokrevetnu sobu. Svaki apartman poseduje kupatilo, udoban dnevni boravak za opuštanje, TV i telefon. Svaki apartman poseduje kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom.
     Detaljnije  >>>
Hotel "JUGOBANKA"     2011
     Jedan od starijih hotela na Kopaoniku. Na najboljoj lokaciji, podjednako udaljen od svih 5 žičara koji polaze iz turističkog centra. Raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i četvorokrevetnim (povezane 2/2) sobama. Svaka soba ima TWC, televizor i telefon. Hotel ima dva odvojena restorana, kafe bar, bilijar salu, prodavnicu, ski servis i skijašnicu, sopstveni parking.
     Detaljnije  >>> 
Hotel Junior Brzece  Hotel "JUNIOR", Brzeće      2011
    Hotel "Junior", konforan i opremljen hotel "B" kategorije sa 400 lažaja u komfornim sobama. Nalazi se u Brzeću, opština Brus, na 1.170 m/nv, nekoliko stotina metara od početka žičare "Bela reka 1".  Hotel je nedavno kompletno renoviran u kategoriju sa tri zvezdice.
     Detaljnije  >>>
Hotel "OLGA DEDIJER"          2011
     Hotel "Olga Dedijer" se nalazi u centralnoj zoni Kopaonika, na nadmorskoj visini od 1.700 metara i izgrađen je u modernom planinskom stilu.
Hotel ima 294 postelje i restoran sa tri stotine mesta, aperitiv-bar, disko klub, snek-bar, TV salu, trim kabinet, prodavnicu i sopstvenu pekaru.
U neposrednoj blizini hotela su ski-staze, kao i ski-liftovi, propusnog kapaciteta 13000 osoba u toku jednog sata.

     Detaljnije  >>>
Vila "RUNOLIST"       - Kontakt: 063/540 587      2011
     Na južnim obroncima Kopaonika, u vikend naselju Treska 3km od samog centra, skrivena od gužve i buke nalazi se villa Runolist. Ako ste zainteresovani za aktivan, sportski odmor ili za rekreaciju i uživanje u beskrajnim šetnjama po netaknutoj prirodi, vila Runolist je pravo mesto za Vas.
     Detaljnije  >>> 
Hotel "SREBRNAC"
     Hotel se nalazi na 1,773 m/nv u neposrednoj blizini ski lifa i četvorosede žičare Gobelja. Raspolaže sa 168 ležajeva u dvokrevetnim sobama, sa mogućnošću trećeg pomoćnog ležaja, smeštenim u četiri bačije. Svaka soba je sa kupatilom, telefonom i Sat Tv prijemnikom. U hotelu se nalazi restoran sa otvorenim ognjištem, fitnes sala, diskoteka, ...
     Detaljnije  >>> 
  Uskoro cerne i u ostalin hotelima na Koapaoniku!

Vaša oglas ovde...  Javite se!

Pozivam vlasike privatnih kuća na Kopaoniku da se jave i ovde prikažu svoju ponudu - oglas!
Zoran Radulovic  ili  063/7776-800
 


Srbija: Kopaonik
                   - Cene u privatnom smeštaju
                   - Cene u apartmanima
                   - Cene u hotelima
                        - Cene u Brzeću


 NAZAD